Threelac logo
 


yellow divider Testimonials

orange divider Zelf je verhaal vertellen?

Wegens tijdgebrek zullen wij deze pagina niet meer updaten. Via google kun je evt. zelf zoeken op ervaringen met Threelac.

Nu Threelac wat bekender in Nederland wordt, worden er op sommige websites beweringen over Threelac gedaan die niet van ons afkomstig zijn. Bestel je bij ons, dan krijg je eerlijke begeleiding en een eerlijk antwoord. Wij geloven niet in -mensen in de luren leggen-. Daar heeft niemand wat aan.

Lees hier meer over Threelac in de media.

orange divider Wat mailen klanten van Threelac Nederland?

Zomaar een anonieme greep uit emails aan Threelac Nederland. Per punt-alinea is dezelfde klant aan het woord:

  • nieuwApril 2008 Nou hier dan mijn positieve nieuws!!
    Mijn zoon met de meeste darmklachten door prikkelbaredarm syndroom daar gaat het al een stuk beter mee!
    En dan de klapper, met mijn autistische zoon gaat het super!! Hij is ineens zo veel minder gevoelig voor geluid, hij zit gezellig in de kamer bij ons en wil niet meer alleen zijn op zijn eigen speelkamer!!
    Natuurlijk is hij nog niet helemaal genezen, maar wie weet!!
  • Maart 2008 Mijn zoon van 11 jaar heeft flinke candida, en haast geen goede darmflora - met alle gevolgen van dien: lekkende darm, allergieën, tics. Een half jaar (!) nystatine haalde niet veel uit. Dwz resultaat zoalng hij het spul slikte, maar zodra hij stopte kwam het weer terug..
    Ik heb hem een maand op caprylzuur gehad, in combinatie met een koolhydraatarmdieet. Hij voelde zich de eerste dagen best beroerd, ik vermoed die-off reactie.
    Nu gebruikt hij sinds 5 dagen 1 x per dag threelac. Wonder boven wonder zijn de tics practisch weg! Hij heeft bij de threelac geen die-off gehad, of hoef ik die ook niet te verwachten?
  • Febr 2008 Ik wil alvast even melden dat Threelac bij mij vooralsnog de te verwachten effecten heeft, die off en nu al een aanzienlijke vermindering van de moeheid. Ook is de uitslag in mijn gezicht zo goed als opgeklaard, we zetten dus dapper door.
  • Febr 2008 Het gaat nog steeds goed met me, ik had meteen de 1e week na het slikken van Threelac al pijnvrije dagen, nu zijn het al pijnvrije weken (na 4 en een halve week), en als de pijn terug komt (heupgewrichten, knie-gewrichten, bilspieren, stijve nek en schouders), dan is het minder hevig dan voor de Threelac en duren de aanvallen ook korter.
    Maart 2008 ik heb fantastisch nieuws !
    ik ben nu sinds 9 jan. 2008 aan de Threelac. Het gaat met mij veeeel beter dan voor de Threelac en Chlorella. Ik heb veel meer energie en mijn vreselijke gewrichtspijnen zijn ook stukken minder, alleen helaas nog niet weg. Ik slaap beter, veeeel beter zelfs en helemaal wonderlijk, na 2 maanden Threelac en suiker en melk vermeden te hebben is mijn hevige Lacose intolerantie (die ik al sinds klein kind heb, net als mijn moeder en broer) compleet verdwenen. Jippie !!!
    Het was bij mij dus helemaal niet aangeboren, niks Joods/Aziatische darmflora (had een arts me ooit verteld) ! Ik heb het mijn hele leven al, maar ik vermoed dat ik Candida ook mijn hele leven al heb, van mijn moeder over gekregen bij de geboorte (via het bloed, of het baringskanaal).
    En nu ben ik eindelijk van die vervelende lactose-intolerantie af! Een room-ijsje werkte bij mij als een vreselijk sterk laxeermiddel, moest rennen naar de w.c. en als ik dikke pech had, kwam het er niet meteen uit en had ik wel drie dagen een vreselijk pijnlijke, verkrampte buik met veel gassen en daarna... (eindelijk) pas, rennen naar de w.c. en dan... dan was eindelijk mijn buikpijn over, die melk was er uit. Nee, Lactose-intolerantie is niet leuk ! Geen milk Shakes, chocolade, room-ijs, koffiemelk, roomboter croissantjes, droge melk besstanddelen, enz....
    Ik heb van de week gewoon een plak kaas gegeten, geen last..., koffiemelk in een half kopje koffie gedronken, geen last..., gister-avond 3 chocolaatjes gegeten, geen last !!! Vroeger kon ik niet eens een spoortje droge-melk-bestanddelen in een zakje soep of in vleeswaren verdragen of ik werd dood-ziek !
    Die Threelac, in combinatie met Chlorella en m'n suikervrije, melkvrije dieet hebben m'n darmwand blijkbaar zodanig versterkt dat ik nu weer gewoon het enzym Lactase aanmaak waarmee ik die melk weer kan verteren ! Ik vind het geweldig ! Van de zomer lekker af en toe een room-ijsje eten ! Jippie !
    Ik ga nu wel weer gewoon door met m'n dieet hoor. Ik wil niet meer terug bij af raken.
  • Febr 2008 Ik wil je even laten weten dat ik nu al baat heb bij het nemen van de threelac, ik neem 1 zakje per dag en merk wel duidelijk de "die-off" verschijnselen maar tegelijkertijd merk ik ook dat er zeker verbetering merkbaar is, zo fijn!
  • Febr 2008 Mijn resultaten zijn goed tot nu toe en ik heb de site doorgegeven in de Osteopathiepraktijk waar ik kom en waar ook hulpzoekende candidapatienten komen.
  • updateJan 2008 Het is te veel op zo even op te noemen hoe het met me gaat. Ik kan je een epistel schrijven over wat er allemaal verbetert is en wat nog beter kan en misschien doe ik dat ook wel es. Kort samengevat: Ik heb weer zin in het leven en voel zo veel fitter. Dank je wel, je voelt als mijn redder.
    April 2008 Ben maar es gaan lobbyen in mijn vriendenkring. Hebben jullie het gemerkt? Ook daar prima resultaten tot nu toe.
  • Okt 2007 Graag ontvang ik van u een nieuwe doos Threelac sachets. Al na 2 weken begonnen een aantal verschijnselen te verminderen. Ik heb goede hoop dat dit door kan gaan in de nabije toekomst en slik sinds kort 2 zakjes per dag.
  • Sep 2007 Ben nu een paar weken bezig met de kuur en heb sinds deze week het gevoel dat het iets beter gaat.
  • Sep 2007 For the last couple of weeks my tinnitus came back... not as bad as it was before. Then on Friday I had a packet of Threelac with OE+ (I don't normally take OE+). Tinnitus was gone within 5 minutes!!! I couldn't believe it... OK maybe it's just a coincidence. So I kept taking OE+ during the weekend, and I also started taking Chlorrela, multivitamins and ginseng billoba (for circulation) twice a day. I also increased the dosage of Threelac to 3 packets a day. I felt like an old woman taking all these supplements BUT I felt so much better! I didn't even have any pins and needles even when putting my feet in positions that I would previously normally cause myself to have pins and needles. No twitching or buzzing at all. Then last night I couldn't resist having some icecream. And bang! I had a night of tinnitus, and then some buzzing in my right foot this morning. I really didn't have a good sleep at all.
    But after my dosage this morning I now feel fine again. So I think that yes - sugar definitelly makes it worse for me, and I think OE+ definitely helps Threelac work better.
  • Aug 2007 Heb reeds eerder een eerste bestelling gedaan, wil nu graag meer bestellen...
    Sep 2007 Ik heb vandaag de bestelling ontvangen. Mooie timing, had net mijn laatste sachet genomen.
  • Aug 2007 Ik ben nu een grote week met threelac bezig. Ik heb huilbuien, voel me enorm gespannen en bibberig. Zijn dit die-off-symptomen???...
    Sep 2007 Ik heb al een maand threelac genomen en voel me er goed bij.
    Nov 2007 Ik ben nu 4 maanden bezig alhoewel de spectaculaire verbetering nog op zich laat wachten (ik heb dan ook al heeeel lang candida), voel ik me niet slechter ..
  • updateJuli 2007 Verschrikkelijke hoofdpijn met threelac
    Aug 2007 Nu pas merk ik dat 8 uur slaap per nacht voor mij wel genoeg is. Ik heb energie voor 10. En die hoofdpijn? Die is helemaal weg!
    Nov 2007 Het gaat nog steeds erg goed. Ik eet stiekem ook weer wat suiker. Slecht he? Niet veel hoor. Maar al dat 5 december snoepgoed vind ik zo lekker. Ondanks dat ga ik nog steeds vooruit en wil ik nog niet stoppen met threelac.
    April 2008 Weet je dat ik geen migraine meer heb gehad sinds afgelopen zomer?!
  • Juli 2007 Mijn mesoloog heeft threelac op me 'uitgetest' en ik reageer er goed op. Ik zou daarom graag een doos threelac bij u bestellen...
    Sep 2007 Mijn doosje Threelac is bijna leeg en ik voel me al een stuk beter dan voor dit doosje. Daarom wil ik graag een nieuwe bestellen.
    Okt 2007 Misschien leuk om te weten dat ik, volgens de mesoloog, grotendeels 'candidavrij' ben. Volgens haar niet alleen door de Threelac, maar ook door de overige supplementen. Mij maakt het niet uit. Ik ben blij dat ik weer gezond ben! Ik mag weer alles proberen te eten, maar durf nog niet aan de suikers, paddestoelen ed te beginnen. Alles stapje voor stapje!
  • updateJuli 2007 Het lijkt wel of mijn chronische rugpijn ook minder wordt. Is dat mogelijk?
    Jan 2008 Mijn rugpijn is echt veel minder geworden. Het zal wel mijn zwakke plek blijven maar ik wist echt niet dat zelfs dat door schimmel zo veel erger kon worden. Ik ben erg opgeknapt en heb energie voor 10. Ik ga het eens een tijdje zonder threelac proberen!
    April 2008 Ik heb het opgepakt! Misschien niet zulk goed nieuws voor jullie, maar het gaat nog steeds goed als ik maar van de suiker afblijf. Dank je wel dank je wel dank!
orange divider Threelac Nederland in de media?

Wij doen niet aan dure reclamecampagnes omdat ervaringen van anderen een veel eerlijker beeld geven. Ons motto:

Bent u tevreden? Zegt het voort.
Bent u niet tevreden, laat het ons dan aub weten.



orange divider Threelac / Symbion™ bestellen

Bestel hier je Threelac / Symbion™ en merk het verschil.










Betaalmethodes
geen extra kosten:

Acceptatie-indicatie
Zoeken op onze website:
Online shoppen / winkelen bij webwinkelwijzer.nl

verhalen, review, ervaring, gebruikt, symbion, recensie, symbion for life, threelac, recensie threelac, candida, candidiasis, candida behandeling, candidasyndroom, candida syndroom, candidabehandeling, candida infectie, candidainfectie, antischimmel, candida-infectie, schimmel, schimmelinfectie, diagnose candida, diagnose, gist, gistinfectie, candida albicans, symbion, Candidiasis, Candidose, Candida overgroei,vaginale schimmelinfectie, wildgroei Candida, wildgroei, overgroei, candida oorzaken, candida diagnose, candida risicofactoren, vaginale candida, vaginale schimmelinfectie, vaginale schimmel, ervaring, review, ervaring threelac, review threelac, kuur, threelac kuur, candida kuur, anti candida kuur